חדש חדש! האיכר מגיע גם לנהריה והסביבה - בדקו תחת אזורי חלוקה אם האיכר מגיע גם אליכם! עקבו אחרינו בפייס ובאינסטה כדי להישאר מעודכנים
רקע

סלט קיסר ושניצלוני אבוקדו (מקור: וואלה אוכל)

מתכונים סלט קיסר ושניצלוני אבוקדו (מקור: וואלה אוכל)

מצרכים

חומרים ל-2-3 סועדים
15 עלי חסה {הבהירים והקריספיים ממרכז החסה}
5/6 פילה אנשובי
2 כפות פרמזן מגורר
1 אבוקדו קשה ופרוס

לביצה עלומה:
3 ליטר מים
250 מ”ל חומץ רגיל
ביצה
קמח
ביצה לציפוי
פירורי לחם/ פנקו

לשניצל אבוקדו
ביצה
קמח
פירורי לחם
ביצה
מלח
פלפל
כפית חרדל

לרוטב קיסר:
1 חלמון
5 פילטים של אנשובי
1 כף סויה
65 מ”ל מיץ לימון
1 כף חרדל גרגרים
80 גרם פרמזן מגורד (1/3 כוס)
כוס שמן קנולה
3 כפות מים רותחים

אופן הכנה

אופן ההכנה:
1. מכינים ביצה עלומה: מרתיחים סיר עם מים וחומץ.

2. מעבירים לנוזל הרותח ביצה, בעזרת מצקת או ספל.
מבשלים כ-2 וחצי דקות מוציאים מהסיר.

3. מכינים קערות עם קמח, ביצה ופירורי לחם/פנקו. עוטפים את הביצה כמו שניצל – בקמח, בביצה ופנקו. מטגנים בשמן עד שפירורי הלחם מזהיבים קלות. מניחים על נייר סופג.

4. לשניצלוני אבוקדו: מערבבים ביצה עם מלח, פלפל ומעט חרדל. עוטפים את פרוסות האבוקדו כמו שניצל בקמח, תערובת הביצה והחרדל ופירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

5. טוחנים בבלנדר מוט עם זילוף איטי של שמן זית את מרכיבי רוטב הקיסר, למעט המים. בסוף מוסיפים 3 כפות מים רותחים ליצירת רוטב חלק וטוחנים שנית.

6. מכינים את הסלט ומגישים: שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה, יוצקים מהרוטב.

© 2022 כל הזכויות שמורות לתוצרת הארץ.

אתר נבנה ע"י Sbitsoft פיתוח אינטרנט

סל קניות
עוד לא הוספת מוצרים לסל הקניות
0