חדש חדש! האיכר מגיע גם לנהריה והסביבה - בדקו תחת אזורי חלוקה אם האיכר מגיע גם אליכם! עקבו אחרינו בפייס ובאינסטה כדי להישאר מעודכנים
רקע

קיש בצל

מתכונים קיש בצל

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר – 2 כוסות קמח, חבילת חמאה של 100 גרם חתוכה לקוביות, כף סוכר, כף מלח, רבע כוס מים קרים, ביצה אחת. אפשר גם קצת פחות מחבילת חמאה- נגיד 75 גרם. ל-25 הנותרים נגיע בהמשך.
  2. מפעילים את המיקסר לאיזה 10-5 דקות. אם רטוב מידי, מוסיפים קמח, אם יבש מידי – מוסיפים מים קרים. צריך לצאת גוש אחד צמוד כזה, כדורי כזה. אבל לא קשה מידי..
  3. עוצרים את המיקסר, מוציאים את הכדור, מלטפים באהבה, שמים בשקית אוכל ומכניסים למקרר.
  4. מבקשים מקובי לקלף איזה 6 בצלים גדולים, ולחתוך אותם לפרוסות. מטגנים את הבצלים עם עוד קצת חמאה.. ה-25 גרם שנותרו לנו.. מטגנים על אש בינונית, לא גבוהה מידי, הרבה זמן.. איזה רבע שעה..
  5. מוציאים את הבצלים המטוגנים המושחמים לקערה, מוסיפים 3-2 ביצים, וגבינות. אני אוהב להוסיף הרבה קשקבל, קצת צהובה מגורדת, אפשר גם צפתית. בנוסף להוסיף איזה שלושת רבעי מיכל אשל\שמנת חמוצה. מערבים הכל הכל עם מלח ופלפל שחור ושמים בצד.
  6. מוציאים את הבצק מהמקרר שהספיק להתקשות עוד קצת ומשטיחים בגודל מתאים לתבנית. אני אופה קודם רק את הבצק איזה 10 דקות על 180 מעלות כדי שיתקשה קצת, ורק אחר כך מוציא ומוסיף את התכולה של הקערה עם הבצל וההפתעות.

© 2022 כל הזכויות שמורות לתוצרת הארץ.

אתר נבנה ע"י Sbitsoft פיתוח אינטרנט

סל קניות
עוד לא הוספת מוצרים לסל הקניות
0